De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Blog

Brys breidt dienstverlening uit met interim-HR-werkzaamheden

13 augustus 2024

Brys heeft haar dienstverlening uitgebreid met interim-HR-werkzaamheden. De interim-medewerkers staan klaar om bedrijven en organisaties bij te springen bij hun HR-vraagstukken. “Omdat we veel kennis hebben van het werkveld en de markt kunnen we bedrijven op een uitstekende manier helpen.”

De mensen van Brys werven al personeel (sales, finance, office, marketing en HR) voor bedrijven in de regio. Nu komt daar iets nieuws bij: bedrijven kunnen nu alle HR-zaken regelen voor ondernemers, bedrijven en organisaties. Johan Scheurwater, manager van Brys, licht toe. “We hebben drie (ervaren) collega’s beschikbaar die HR-interimklussen doen. Ze zijn bijvoorbeeld in te zetten als HR-adviseur, HR-businesspartner of recruitmentconsultant.

De collega’s zetten hun expertise voor kortere of langere periode in. Zij kunnen over HR-onderwerpen op niveau schakelen met een opdrachtgever.” Maar wat doen zij dan precies? “Alle denkbare HR-zaken. We maken bijvoorbeeld een personeelshandboek, zorgen dat de administratie op orde is of schrijven functieprofielen.” De doelgroep zijn vooral bedrijven in de Drechtsteden, Alblasserwaard, Lopikerwaard, Krimpenerwaard en Rijnmond. “Van klein MKB-bedrijf tot multinational.”

Een voorbeeld hoe bedrijven onlangs geholpen zijn heeft de manager van Brys bij de hand. “Bij een klant van ons zochten ze een HR-medewerker. Daar hebben we eerst een tijdje een interimmer geplaatst. Ondertussen zijn we gaan zoeken naar een geschikte kandidaat voor de openstaande functie. Toen we die gevonden hadden, hebben we de interimklus afgerond en kon de nieuwe werknemer aan de slag.”

Enthousiast

Het unieke aan de werkwijze aan Brys is de gerichte persoonlijke aandacht voor de klant. “Wat ons kenmerkt is dat wij precies weten wat een klant zoekt. Daar zetten een daar bij passende interimcollega op. Zij zijn gemotiveerde krachten die enthousiast zijn om een klus te klaren. Zij sparren ook regelmatig hier op kantoor met de collega’s van Brys zodat ze nog beter in hun werk worden.”
Brys staat altijd open voor nieuwe opdrachten. “Ik beloof niet dat we altijd iemand per direct beschikbaar hebben. Maar we staan altijd open voor een gesprek. We hebben veel mogelijkheden te bieden om HR-vraagstukken van bedrijven op te lossen.”

Voor meer informatie over de interim-HR-werkzaamheden, kan je contact opnemen met de mensen van Brys

Gerelateerde artikelen

Dertiende maand de leukste bonus die er is

De leukste bonus die er is: 13e maand, eindejaarsuitkering of dubbel vakantiegeld

Je ziet het wel eens in een vacaturetekst staan: je krijgt naast je salaris en andere extraatjes ook nog eens een ‘dertiende maand’. Maar wat is het precies? Het heeft niks met ongeluk te maken. Integendeel. Over het getal 13 doen allemaal theorieёen de ronde. Eén ervan is dat het ongeluk zou brengen. Niks van […]

Lees artikel

Help, al mijn collega’s zijn op vakantie!

Hoogzomer op kantoor. De zon schijnt, de meeste collega’s op vakantie en jij zit hard te buffelen achter je computer. Hoe kan je die tijd goed besteden? Het kan natuurlijk zijn dat je het juist extra druk hebt als je collega’s op vakantie zijn. Hetzelfde werk moet gedaan worden door minder mensen. Maar het kan […]

Lees artikel
Kalende man is werkzaam als HR manager en is aan het communiceren met zijn collega

Wat doet een HR manager?

Als werving- en selectiebureau begrijpen we bij Brys dat het personeelsbeheer van essentieel belang is voor het succes van elke organisatie. HR managers spelen hierbij een cruciale rol door ervoor te zorgen dat het personeel tevreden en productief is. In deze blog werpen we een blik op wat een HR manager doet en waarom deze […]

Lees artikel